比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - 奥斯特拉瓦足球俱乐部

3:1
(2:1)
第6轮, 周六 2018年9月15日, Xaverov
第6轮, 周六 2018年9月15日, Xaverov
斯拉维亚足球俱乐部 - 奥斯特拉瓦足球俱乐部
Goals: 9. a 17. Zeronik, 80. Vlček (pen.) - 38. Heller

V prvních minutách zápasu byli mírně aktivnější hosté, z první branky utkání se ale radovala Slavia! Povedený protiútok vedl Michal Kubáň, s míčem se dostal k vápnu soupeře, kde přihrával na Adama Vlasáka, po něm se k míči na zadní tyči dostal Jakub Zeronik, který míč uklidil ze vzduchu ideálně přesně k tyči - 1:0!

V 17. minutě to bylo už 2:0! Akci opět začal Michal Kubáň, který přihrál doleva na Jakuba Zeronika, ten si připravil míč na střed na střelu a vymetl šibenici branky! Hosté měli velkou příležitost na snížení také z rychlého protiútoku, střelu ale nejprve dobrým zákrokem vyrazil Jakub Markovič, výborným návratem pak na poslední chvíli znemožnil Nedžad Zinhasovič soupeři zakončení do prázdné branky.

Blízko třetí trefy byla Slavia po ostrém centru Daniela Koska z levé strany, míč se však útočícím hráčům Slavie nepodařilo dopravit do sítě. Hosté z Ostravy do poločasu dokázali snížit, ve vápně se dostal k zakončení Jan Heller. Jakub Markovič si na jeho střelu sáhl, ta i přesto skončila v brance.

Baník si ve druhém poločase dokázal vytvořit tlak, sešívaní se hlavně v první části druhé půle moc do hry nedostali. V 78. minutě se také soupeř dočkal vyrovnání, branka ale pro ofsajd neplatila. Udeřila tak Slavia! Nedžad Zinhasovič odvedl ve středu pole skvělou práci, po něm se do úniku dostal Jakub Zeronik, udělal brankáři klíčku a následně byl faulován. Penaltu proměnil Tomáš Vlček a rozhodl o výhře 3:1!

Slavia U19 je tak po šesti ligových kolech stoprocentní a s náskokem pěti bodů na druhou Karvinou vede dorosteneckou ligu! Právě v Karviné nastoupí sešívaní v dalším kole.

Zápas s Baníkem hodnotil trenér týmu U19 Pavel Trávník: „V dnešním utkání jsme viděli přesně to, co jsme věděli, že nás bude čekat. Měli jsme těžký anglický týden, hodně jsme cestovali, hráli jsme v Olomouci a ve Zlíně. Baník je hodně útočný a agresivní soupeř. Tam, kde se v tabulce nachází, asi nepatří. Kluci to zvládli fantasticky, po dvou brejkových situacích jsme dali góly. Soupeře jsme ale před koncem poločasu nechali snížit. Na začátku druhé půle měl Baník krev v žilách a zatlačil nás, vytvořil si náznaky šancí. Od 65. minuty jsme začali zase hrát a byli jsme nebezpeční dopředu. Za mě obrovská spokojenost se třemi body, stejně tak s výkony, nebylo to jednoduché,“ hodnotil trenér.

Na otázku, jestli panuje spokojenost s výsledky v anglickém týdnu a celkově se vstupem do soutěže přišla jasná odpověď: „Spokojenost? Obrovská!“ řekl trenér U19 Pavel Trávník.

3:1

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Markovič - Hošek, Vincour, Vlček, Kosek (46. Bárta) - Červ, Vít, Zinhasovič - Kubáň (84. Eichler), Vlasák (58. Walter), Zeronik

奥斯特拉瓦足球俱乐部

Zouhar – Hasala, Srubek, Zálešák, Wojatschke, Blahuta (74. Kulig), Kuběna, Zajíček, Nagy, Heller (74. Martiník), Bloksch (78. Dziuba)

比赛细节

进瘘
9. a 17. Zeronik, 80. Vlček (pen.) - 38. Heller

新闻

年少有为 一线队首秀加冠军

02.06.2022
2021/22赛季即将结束,对青年队来说也是一样。U19夺得了全国青少年联赛冠军,并且有多名球员在一线队完成首秀。U15也夺得了捷克少年联赛冠军。恭喜所有的斯拉维亚球员们。

“我完全没有想到我会首发”

29.11.2020
在上一轮对阵奥帕瓦的比赛中,尤拉塞克完成了自己在斯拉维亚的首秀,而对阵布尔诺的比赛成为他代表斯拉维亚的第一场首发比赛。

青训中心调整:新的管理层及教练团队

12.06.2020
随着赛季的结束及接下来的新的赛季,斯拉维亚青训中心也将做出调整。青训的管理层以及教练团队都会迎来新面孔。

更多新闻