比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - 普日布拉姆足球俱乐部

4:0
(1:0)
第2轮, 周六 2018年8月18日, Xaverov
第2轮, 周六 2018年8月18日, Xaverov
斯拉维亚足球俱乐部 - 普日布拉姆足球俱乐部
Goals: 23. Zeronik, 45. Červ, 49. Walter, 59. Vlasák

Pohled na sestavy ukazoval, že Slavia vyslala do zápasu tým složený z hráčů ročníku narození 2001, soupeř z Příbrami naopak měl v základní sestavě hráče narozené v roce 2000.

Sešívaní vstoupili do utkání aktivně a měli dvě šance po standardní situaci, v obou případech však míč skončil mimo branku. Pro hosty začalo utkání nešťastně, jelikož se už ve třetí minutě zranil brankář Melichar a musel být střídán.

Poté se do náznaků šancí dostala také Příbram, k úvodnímu gólu to však nevedlo. Ten přišel až ve 23. minutě, vedení se ujala Slavia. Lukáš Červ zabojoval o míč ve středu hřiště, následně Michal Kubáň našel pěknou přihrávku na levé straně Jakuba Zeronika, který si poradil z obránce a vyslal tvrdou ránu, která skončila v síti!

Další velkou šanci připravil průnikem po pravé straně Michal Hošek, který přihrával před branku na Ladislava Krobota, ten ale pálil těsně vedle. Důležitý moment přinesla 40. minuta, kdy se po standardní situaci Slavie dostala Příbram do protiútoku. Michal Hošek podle názoru hlavního rozhodčího zastavil unikajícího útočníka za cenu faul a viděl červenou kartu. Sešívaní tak dohrávali o desíti.

Dorostence Slavie to ale nezastavilo a těsně před koncem prvního poločasu přidali druhou trefu. Jakub Zeronik skvěle vyvezl míč z vlastní poloviny, došel s ním až do vápna, kde následně našel na zadní tyči osamoceného Lukáše Červa, který v poklidu uklidil hlavou míč do sítě. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

Druhý poločas se nesl ve znamení herní převahy Slavie. Ve 49. minutě se sešívaní radovali z třetí branky. Po rohovém kopu Michala Kubáně se ve vápně nejlépe zorientoval Jan Walter a uklidil míč do sítě – 3:0!

O deset minu později přišla čtvrtá trefa v síti Příbrami. Třetí asistenci si v zápase připsal Michal Kubáň, který našel rozeběhnutého Adama Vlasáka, který si poradil také s brankářem – 4:0.

Ke třem asistencím mohl Michal Kubáň přidat také gól. Akci si sám rozjel přihrávkou do stany na Daniela Koska, který pěknou přízemní přihrávkou vracel míč před branku, kde ale Michal Kubáň trefil brankáře.

Do další šance se z rychlého protiútoku dostal překvapivě stoper Tomáš Vlček, tomu přihrával Jakub Zeronika. Kapitána dorostu ale vychytal brankář.

Tým U19 i ve druhém soutěžním zápase bere tři body, o rok starší tým Příbrami porazil 4:0!

4:0

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Markovič - Hošek, Walter, Vlček, Kosek - Eichler, Vít, Červ - Zeronik (85. Stárek), Krobot (56. Vlasák) Kubáň (87. Bárta)

普日布拉姆足球俱乐部

Melichar (3. Trnka) – Benda, Mezera, Jelínek (46. Obdržal), Jílek, Janota, Belej, Šíma (C), Nezník, Vavruška (78. Sirotek), Puchmertl

比赛细节

进瘘
23. Zeronik, 45. Červ, 49. Walter, 59. Vlasák
黄牌
79. Kosek – 45. Janota, 55. Obdržal
红牌
40. Hošek

新闻

年少有为 一线队首秀加冠军

02.06.2022
2021/22赛季即将结束,对青年队来说也是一样。U19夺得了全国青少年联赛冠军,并且有多名球员在一线队完成首秀。U15也夺得了捷克少年联赛冠军。恭喜所有的斯拉维亚球员们。

“我完全没有想到我会首发”

29.11.2020
在上一轮对阵奥帕瓦的比赛中,尤拉塞克完成了自己在斯拉维亚的首秀,而对阵布尔诺的比赛成为他代表斯拉维亚的第一场首发比赛。

青训中心调整:新的管理层及教练团队

12.06.2020
随着赛季的结束及接下来的新的赛季,斯拉维亚青训中心也将做出调整。青训的管理层以及教练团队都会迎来新面孔。

更多新闻