比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - 捷克布杰约维采足球俱乐部

4:4
(1:2)
第8轮, 周一 2018年9月17日, Xaverov
第8轮, 周一 2018年9月17日, Xaverov
斯拉维亚足球俱乐部 - 捷克布杰约维采足球俱乐部
Goals: 45. a 58. Nabiyev, 54. Mitrano, 79. Mešanovič - 25. a 69. Sajčič, 22. Šplíchal, 72. Čermák

Z kádru A-týmu do utkání nastoupil v základní sestavě Matěj Valenta, na lavičce byl pak připraven do hry zasáhnout uzdravený Muris Mešanovič, který dlouho chyběl kvůli zdravotním problémům. Na pozici stopera pak hrál dorostenec Jan Walter z týmu U19, ve druhém poločase pak ještě naskočil další dorostenec Alexandr Bárta.

Gólové hody otevřela 22. minuta, do vedení šli hosté z Českých Budějovic. Skóre utkání otevřel Martin Šplíchal. Druhá trefa hostů přišla o tři minuty později, tentokrát se prosadil Lazar Sajčič. Sešívaní dokázali do poločasu snížit, po přihrávce Davida Macháčka upravil poločasové skóre na 1:2 z pohledu Slavie Farid Nabiyev.

Brankostroj pokračoval ve druhém poločase. V 54. minutě po asistenci Alexandra Bárty srovnával na 2:2 Alejandro Mitrano. O čtyři minuty později dokonal obrat sešívaných opět Farid Nabiyev. Otočit zápas se ale povedlo také hostům. Nejprve přidal svůj druhý zásah Lazar Sajčič, poté skóroval Adrian Čermák a České Budějovice rázem opět vedli, tentokrát 4:3. 

Slavia se ale mohla opět spolehnout na Murise Mešanoviče, který se na fotbalové trávníky vrátil po dlouhém zranění. V 79. minutě se po pasu Matěje Valenty dostal bosenský kanonýr do zakončení a rozhodl o tom, že se v utkání s Českými Budějovicemi budou bod dělit.. Diváci si ale přišli na své a viděli celkem osm gólů.

Další zápas Juniorské ligy odehraje Slavia v neděli 23. 9. od 11:00 v Dubí proti Teplicím.

Přestřelku s Českými Budějovicemi hodnotil trenér Pavel Řehák: „Byl to hodně divoký zápas. Jak herně, tak výsledkově. Když už jsme dokázali otočit výsledek z 0:2 na 3:2, tak si myslím, že jsme to měli dotáhnout do vítězného konce. Bohužel nás sráží hrubé chyby a nedisciplinovanost některých hráčů, kdy nedodržují herní pokyny, které mají. To nás stálo výsledek,“ řekl k utkání trenér juniorky.

Po delším zranění se do hry vrátil Muris Mešanovič: „Jsem rád, že se mu to hned po zranění takhle podařilo. Byl u dvou branek. Bylo vidět, že k němu má soupeř velký respekt. To jsme i využili tím, že jsme výsledek otočili. Bohužel nás srazily chyby, ale z Murise mám velkou radost, že se vrátil navíc gólově,“ potěšil trenéra Pavla Řeháka návrat bosenského kanonýra.

4:4

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Radimský - Janoušek (46. Bárta), Drozda, Walter, Mitrano - Macháček, Valenta - Slanina (46. Mešanovič), Vaněk (46. Šilhan), Nabiyev (86. Azilinon)

捷克布杰约维采足球俱乐部

Luksch – Kočí, Fišl, Řezáč, Čermák (90. Matoušek), Lindák (76. Kadlec), Sajčič, Šplíchal (82. Rauscher), Gebert, Krejčí (60. Zachař), Kalousek

比赛细节

进瘘
45. a 58. Nabiyev, 54. Mitrano, 79. Mešanovič - 25. a 69. Sajčič, 22. Šplíchal, 72. Čermák
黄牌
Čermák, Kočí
裘嘤
Pechanec - Blažej, Vlček

新闻

预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法晋级捷克足球乙级联赛

20.06.2022
斯拉维亚预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法在丙级联赛附加赛的第二回合中有惊无险地击败了扎比并晋级捷克足球乙级联赛

预备队:击败皮尔森 晋级附加赛

14.06.2022
斯拉维亚预备队在捷克足球丙级联赛的最后一轮中主场迎来了皮尔森预备队,斯拉维亚凭借着3:1的胜利锁定了丙级联赛冠军争夺战的名额。

教练扬∙鲍尔离职前往捷克足协任职

06.02.2021
预备队马雷克∙亚罗利姆主教练的助理教练扬∙鲍尔离职,前往捷克足协任职,他将参与国家队的视频分析工作。

更多新闻