比赛 斯洛瓦茨科足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

1:3
(0:2)
第8轮, 周日 2018年9月16日, Městský stadion Miroslava Valenty
第8轮, 周日 2018年9月16日, Městský stadion Miroslava Valenty
斯洛瓦茨科足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
Goals: 83. Daníček (pen.) - 26. Kúdela, 30. Coufal, 56. Tecl

Trenér Jindřich Trpišovský nemohl do utkání počítat kromě dlouhodobých marodů ani s Milanem Škodou a Janem Sýkoru, kterého v základní sestavě nahradil ve svém debutu za Slavii Ibrahim Traoré.

V úvodu utkání sešívaní více drželi míč a do první větší šance se dostali v 18. minutě, kdy centroval do vápna Josef Hušbauer, míč jen těsně minul osamocený Stanislav Tecl. Na první gól si tak museli počkat do 26. minuty. Od rohového praporku centroval Miroslav Stoch, míč si na zadní tyči našel Ondřej Kúdela a přesnou hlavičkou poslal sešívané do vedení!

Už o čtyři minuty později to bylo 2:0. Stanislav Tecl centroval z levé strany do vápna, jeho výzvu prodloužil Jaromír Zmrhal, míč tak propadl až k Vladimíru Coufalovi, který z první pálil a jeho střela se štěstím propadla za záda brankáře Daňka.

33. minuta nabídla příležitosti na obou stranách. Nejprve se do dvou zakončení dostal domácí Daníček. Poprvé nejprve jeho ránu zblokoval Jan Bořil, druhý pokus pak skončil nad brankou. Následně na druhé straně vyslal Jaromír Zmrhal povedenu přihrávkou do samostatného úniku Stanislava Tecla, kterého ale brankář Daněk vychytal. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Slavii.

První příležitost druhého poločasu si připsali domácí, kdy z dálky vypálil Janošek, jeho střelu pohotově vytáhl Ondřej Kolář na tyč. V 56. minutě sešívaní přidali třetí trefu. Míč vybojoval Jaromír Zmrhal pro Josefa Hušbauera, který ho vyvezl na soupeřovu polovinu a přihrál doleva na Stanislava Tecla. Útočník Slavie si pohrál s obráncem a umístěnou střelou překonal Daňka potřetí.

Po další akci pálil Jaromír Zmrhal, tentokrát byl úspěšný Daněk. Na druhé straně zazvonila opět branková konstrukce, tentokrát Juroškova střela orazítkovala břevno. V 82. minutě se pak dočkali snížení, když po faulu Ondřeje Kúdely proměnil penaltu Vlastimil Daníček.

Sešívaní tak odvážejí z Uherského Hradiště tři body za výhru 3:1 a jsou v čele ligové tabulky! Slavia si navíc odváží i ligový rekord. Ondřeje Koláře na venkovním hřišti nikdo nepřekonal úctyhodných 758 minut. Slavia naposledy inkasovala na půdě soupeře 17. března 2018, a to ve 44. minutě 289. derby, další branka přišla až teď na Slovácku z pokutového kopu.

1:3

阵容

斯洛瓦茨科足球俱乐部

Daněk – Juroška, Hofmann, Šimko, Divíšek (71. Reinberk) – Daníček, Janošek – Kalabiška (65. Sadílek), Havlík, Petr (55. Rezek) – Kubala

斯拉维亚足球俱乐部

Kolář – Coufal, Kúdela (83. Frydrych), Ngadeu, Bořil – Souček, Hušbauer (73. Baluta) – Stoch, Traoré, Zmrhal – Tecl (76. Matoušek)

比赛细节

进瘘
83. Daníček (pen.) - 26. Kúdela, 30. Coufal, 56. Tecl
上座率
5627
黄牌
Kubala, Daníček, Hofmann - Bořil
裘嘤
Zelinka – Paták, Caletka

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻