比赛 伊日尼 足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

1:2
(1:1)
přát, 周三 2017年7月26日, Jirny
přát, 周三 2017年7月26日, Jirny
伊日尼 足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
V brance nastoupil první poločas testovaný gruzinský brankář Giorgi Chochishvili. První branku vstřelili hosté, Jan Vejvar svou přihrávkou vymyslel příležitost pro Emmanuela Antwiho, který otevřel skóre zápasu. Domácí Jirny se dočkaly vyrovnání v závěru prvního poločasu.

Druhý poločas byl hodně bojovný, domácí Slavii nic nedarovali a na hřišti si počínali hodně důrazně. Sešívané podržel výbornými zákroky brankář Lukáš Lisa. Rozhodující moment duelu přinesla 80. minuta. Jan Vejvar si došel před pokutovým územím pro faul, nařízený přímý kop povedenou střelou přes zeď proměnil Nicolas Husenský.

Juniorka v generálce porazila vítěze ČFL Jirny 2:1 po trefách Antwiho a Husenského. 

V pondělí 31. 7. vstoupí junioři Slavie do nového soutěžního ročníku Juniorské ligy, výkop je v 13:00 na půdě Českých Budějovic.

Generálku hodnotil asistent trenéra Ivo Knfolíček: „Odehráli jsme dobrý zápas, vyhráli jsme s vítězem třetí ligy. Musím klukům poděkovat za výkon a že ta prohra s Bayernem s nimi neotřásla, naopak se kluci povzbudili a na utkání se dobře připravili. Myslím si, že dnešní výhra byla zasloužená," řekl asistent trenéra.

Ivo Knoflíček se vrátil k prohře 0:4 s U19 Bayernu Mnichov: „Je fakt, že jsme jeli na zápas pět hodin autobusem, to bylo hodně znát. Už ve 12. minutě jsme prohrávali 0:2. V průběhu zápasu dal Emmanuel Antwi dvě tyčky. Je to škoda, mohli jsme se tak vrátit do zápasu. Naopak v 86. a 88. minutě jsme dostali další dva góly. Pro kluky je to dost krutý výsledek, ale také dobré ponaučení. Nestává se moc často, abychom hráli s takovým mužstvem jako je Bayern Mnichov," povzbudil trenér své svěřence do dalších zápasů.

S průběhem přípravy je Ivo Knoflíček spokojen: „Příprava byla dobrá, všechno probíhalo podle plánu. Trénovali jsme dvakrát týdně dvoufázově a prakticky dvakrát týdně jsme měli zápas. Klukům se vyhýbalo zranění, byly tam pouze nějaké drobné šrámy po utkáních. Ze sedmi přípravných zápasů jsme prohráli s Bayernem a se Žižkovem, se kterým jsme odehráli dobré utkání. Měli jsme v týmu dost cizinců. Věřím, že jsme na start soutěže dobře připraveni," pochválil letní přípravu asistent trenéra.


1:2

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Chochishvili (46. Lisa) - Schnürer (46. Kovařík), Kingue, Stropek (65. Bjelos) , Krejdl - Bucha, Husenský, Mitrano (32. Badocha) - Antwi (65. A. Lauricella) , M. Lauricella (65. Stehno) , Vejvar

比赛细节

瘘员数据
Branky: Antwi, Husenský

新闻

预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法晋级捷克足球乙级联赛

20.06.2022
斯拉维亚预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法在丙级联赛附加赛的第二回合中有惊无险地击败了扎比并晋级捷克足球乙级联赛

预备队:击败皮尔森 晋级附加赛

14.06.2022
斯拉维亚预备队在捷克足球丙级联赛的最后一轮中主场迎来了皮尔森预备队,斯拉维亚凭借着3:1的胜利锁定了丙级联赛冠军争夺战的名额。

教练扬∙鲍尔离职前往捷克足协任职

06.02.2021
预备队马雷克∙亚罗利姆主教练的助理教练扬∙鲍尔离职,前往捷克足协任职,他将参与国家队的视频分析工作。

更多新闻