比赛 布拉格济之科夫足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

2:1
(1:0)
友好, 周四 2017年7月6日, Hostivař, ul. Bruslařská
友好, 周四 2017年7月6日, Hostivař, ul. Bruslařská
布拉格济之科夫足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
V prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách. Tu největší měl v dresu Viktorie Žižkov Marcel Čermák, který je v klubu na zkoušce ze Slavie, jeho zakončení skončilo pouze na tyči. Do vedení šel soupeř v závěru poločasu, po centru Václava Pardubského otevřel skóre Jakub Urbanec.

Ve druhém poločase Viktoria Žižkov zahodila několik dobrých brankových příležitostí, druhý gól přišel v 71. minutě. když se trefil Petr Galuška. Juniorka stihla v závěru utkání zdramatizovat a snížila na rozdíl jedné branky. Po přihrávce Pavla Buchy snížil na 1:2 Petar Musa.

Juniorka podlehla na úvod letní přípravy Žižkovu 1:2. Další zápas odehrají junioři Slavie v sobotu 8. 7. od 10:30 na hřišti v Mlékojedech proti Litoměřicku.

Zápas hodnotil trenér Pavel Řehák: „První utkání letní přípravy proti druholigové Viktorii Žižkov nás dobře prověřilo. Oproti minulé sezoně se tým juniorky výrazně proměnil, měli jsme dost gólových příležitostí, ale bohužel nám chyběl důraz v zakončení. Byly tam dobré individuální výkony, musíme ještě zapracovat na defenzivní činnosti, protože také soupeř měl několik šancí. Bylo to pro nás poučné utkání proti zdatnému soupeři. Na to, že náš tým trénuje společně teprve od pondělí, jsme proti silnému soupeři předvedli dobrý výkon,“ zhodnotil trenér první přípravný zápas.
2:1

阵容

布拉格济之科夫足球俱乐部

1. poločas: Pochylý – Hašek, Švejdík, Mareš, Pardubský – Engelmann, Eliáš, Podrazký, Urbanec – Čermák, Stratil
2. poločas: Pochylý – Šandera, Egert, Toml, Volek – Galuška, Eliáš, Pavlata, Sixta, Bazal – Telnar

斯拉维亚足球俱乐部

Ljubanović - Krejdl (57. A. Lauricella), Kingue, Stropek, Havrda (75. Stehno) - Bucha, Žežulka (57. Husenský), Mitrano - Freit (69. M. Lauricella), Belando (46. Musa), Vejvar (55. Bjeloś)

比赛细节

瘘员数据
Branky: 40. Urbanec, 71. Galuška - 78. Musa

新闻

预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法晋级捷克足球乙级联赛

20.06.2022
斯拉维亚预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法在丙级联赛附加赛的第二回合中有惊无险地击败了扎比并晋级捷克足球乙级联赛

预备队:击败皮尔森 晋级附加赛

14.06.2022
斯拉维亚预备队在捷克足球丙级联赛的最后一轮中主场迎来了皮尔森预备队,斯拉维亚凭借着3:1的胜利锁定了丙级联赛冠军争夺战的名额。

教练扬∙鲍尔离职前往捷克足协任职

06.02.2021
预备队马雷克∙亚罗利姆主教练的助理教练扬∙鲍尔离职,前往捷克足协任职,他将参与国家队的视频分析工作。

更多新闻