比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - 尼斯足球俱乐部

4:1
(0:1)
přát, 周日 2017年7月16日, Eden Arena
přát, 周日 2017年7月16日, Eden Arena
斯拉维亚足球俱乐部 - 尼斯足球俱乐部
Zatímco v zápase se skotskými mistry branka nepadla, tentokrát gólové mlčení prolomili už v 8. minutě hosté. Po Bořilově faulu rozehrával kapitán Nice Jean-Michel Seri přímý kop, obrana Slavie nezachytila na středu nabíhajícího stopera Oliviera Boscagliho a ten hlavou překonal Laštůvku.

Následně se ale do akce dostala i Slavia a byl to hlavně Danny, jehož přihrávky tvořily šance. V 16. minutě poslal míč z pravé strany na hlavu Milana Škody, gólman Benitez ale dokázal jeho pokus vyrazit a dobíhající Rotaň pak na dorážku těsně nedosáhl.

Tři minuty na to poslal Danny prudký přízemní centr na přední tyč, kde balon tečoval Frydrych, jeho pokus ale proskákal vedle vzdálenější tyče.

Ve 41. minutě pak Danny rychle rozehrál standardní situaci a za překvapenou obranu francouzského celku si zaběhl Frydrych, Benitez ale jeho střelu vyrazil na roh.

Neproměněné šance ale přestaly slávisty mrzet prakticky hned po vstupu do druhé půle. Ve 47. minutě totiž rozhodčí po jednom z centrů odpískal ruku ve vápně Nice, k penaltě se postavil Milan Škoda, a i když si gólman Benitez na míč sáhl, skončila střela našeho kapitána v síti.

Hned o tři minuty později si pak Škoda naběhl do vápna na přihrávku van Burena a bylo to 2:1.

Slávisté ve druhé půli svého soupeře zatlačili a před brankou Francouzů se hrálo o poznání častěji. V 69. minutě se do výjimečně otevřené obrany Nice dostal středem Michael Ngadeu, před vápnem posunul míč na volného Micka van Burena a ten už měl dost času, aby propálil Beniteze.

Po 78 minutách hry to pak byl znovu Mick van Buren, kdo si naběhl na Bořilovu zpětnou přihrávku od brankové čáry a podél gólmana propálil balon do branky.

Slávisté mohli v závěru zápasu ještě vyslyšet skandování dvanácti tisíc fanoušků „dejte jim bůra“, to když v poslední minutě hledal Tecl dlouhým pasem Mešanoviče, před bosenským útočníkem ale stačil míč sebrat Benitez.

Slávisté tak zvládli generálku, s OGC Nice dokázali otočit skóre a francouzský celek porazili 4:1. Dalším zápasem pro ně už bude třetí předkolo Ligy mistrů s jedním z dvojice BATE – Alashkert.
4:1

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Laštůvka – Frydrych (46. Švento), Jugas (85. Tecl), Deli (85. Bílek), Bořil (85. Alvir) – Souček (46. Ngadeu) – Danny (68. Trubač), Hušbauer (46. Altintop), Rotaň (46. Ščuk), Zmrhal (46. van Buren) – Škoda (60. Mešanovič)

尼斯足球俱乐部

Benitez – Burner (74. Souquet), Le Marchand (46. Sarr), Boscagli, Dalbert – Tameze (74. Koziello), Seri (61. Marcel), Walter (74. Lees-Melou) – Lusamba (74. Perraut), Plea (74. Srarfi), Eysseric (61. Makengo)

比赛细节

瘘员数据
Branky: 47. a 50. Škoda, 69. a 78. van Buren - 8. Boscagli
Rozhodčí: Zelinka - Vlček, Hájek
上座率
12138

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻