比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - 克拉斯诺达尔足球俱乐部

1:1
(0:1)
přát, 周六 2017年7月8日, Bad Blumau
přát, 周六 2017年7月8日, Bad Blumau
斯拉维亚足球俱乐部 - 克拉斯诺达尔足球俱乐部
První ohrožení branky Krasnodaru obstaral Muris Mešanovič, který pohotově zakončoval těsně mimo. Do vedení však šel první FC Krasnodar. Mihailo Ristič vyslal prudkou střelu z levé strany, tu s problémy vyrazil Přemysl Kovář pouze před sebe, k odraženému míči se dostal Magomed Suleymanov, který dopravil míč do sítě.

Vyrovnání na 1:1 málem přišlo z nohy Krasnodaru, prudký centr Stanislava Tecla srazil Alexandr Zhirov na vlastní branku, výborný zákrok vytáhl brankář Adamov a míč vyrazil na rohový kop. O minutu později vystihl Danny rozehrávku soupeře, předložil míč k Ruslanu Rotaňovi, který střelou levou nohou těsně netrefil branku.

Ve 44. minutě poslal Stanislav Tecl centr do pokutového území, kde míč jen o pár centimetrů netrefil Halill Altintop.

Vstup do druhého poločas se herně povedl Slavii, dvě zajímavé příležitosti měl Michal Frydrych, ani jednou však brankáře Adamova nepřekonal. Po dobré akci a přihrávce Micka van Burena vypálil zpoza vápna Milan Škoda, střela kanonýra sešívaných mířila těsně vedle. Na druhé straně trefil Magomed Suleymanov z přímého kopu břevno.

V 70. minutě pronikl s míčem do vápna Milan Škoda, následně centroval na hlavu Ruslana Mingazova, jehož hlavičku brankář Adamov vyrazil na rohový kop. Následný centr od rohového praporku z kopačky Josefa Hušbauera poslal hlavou těsně vedle Milan Škoda.

Další příležitost měla Slavia po standardní situaci Josefa Hušbauera, po jehož centru se k odraženému míči dostal Simon Deli, který z první napálil míč těsně vedle.

Vyrovnání přišlo v samém závěru utkání. Josef Hušbauer rozehrál rohový kop nakrátko s Mickem van Burenem, který našel na zadní tyči Simona Deliho, ten hlavou srovnal stav zápasu na konečných 1:1.

Další zápas na soustředění v Rakousku čeká Slavii 12. 7. od 17:00 proti West Bromwich Albion.FC.
1:1

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

1. poločas: Kovář – Bořil, Jugas, Deli, Flo – Souček – Tecl, Rotaň, Altintop, Danny – Mešanovič
2. poločas: Kovář – Frydrych, Bílek, Deli, Švento – Souček – Van Buren, Hušbauer, Ščuk, Mingazov – Škoda

克拉斯诺达尔足球俱乐部

Adamov – Ristic, Naldo, Zhirov, Gritsaenko, Yanbaev, Zhigulyov (75. Golubev), Joaozinho, Utkin (84. Atsukatov), Komlichenko (67. Ignatyev), Suleymanov

比赛细节

瘘员数据
Branky: 90. Deli - 21. Suleymanov

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻