比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - 布拉格济之科夫足球俱乐部

2:1
(1:1)
přát, 周六 2017年6月24日
přát, 周六 2017年6月24日
斯拉维亚足球俱乐部 - 布拉格济之科夫足球俱乐部
Sešívaní zakončili první týden letní přípravy utkáním s Viktorkou Žižkov. Trenér Jaroslav Šilhavý využil příležitosti otestovat nové tváře, kromě reprezentantů mu pak v nominaci scházeli Muris Mešanovič a Dušan Švento, kteří zatím trénují podle plánu. A také čerstvá posila gólman Jan Laštůvka, který dostal od klubu volno, aby si vyřídil doma všechny potřebné záležitosti.
 
Do základní sestavy se naopak vrátil po hostování v Karviné obránce Libor Holík, který se však v následujících týdnech s týmem připravovat nebude – už v neděli odjíždí na mistrovství Evropy kategorie U19. Na stoperu se poprvé před fanoušky představil stoper Jakub Jugas, ve středu pole zkušený testovaný záložník Ruslan Rotaň a na hrotu mladý chorvatský útočník Petar Musa.

Do vedení šel ale jako první druholigový soupeř červenobílých. V osmé minuty propadl centr z levé strany do vápna k osamocenému Lukáši Stratilovi, který hlavičkou na zadní tyč překonal Přemysla Kováře.

Slavia srovnala ve 27. minutě. Ruslan Mingazov dostihl Alvirův pas za obranu a ocitl se sám před vybíhajícím Hrubešem. Ten se záložníkovi sešívaných vrhl pod nohy a zastavil ho faulem. Nařízeného pokutového kopu se ujal Ruslan Rotaň a zkušeně uklidil míč na opačnou stranu, než skočil gólman Viktorky.

Do konce první poločasu pak sešívaní už nedokázali Hrubeše překonat. Alvir kroutil střelu z hranice vápna na zadní tyč, tam však byl gólman soupeře. V osmatřicáté minutě Rotaň bleskově rozehrál na krátko rohový kop sešívaných, a i když se následný centr neujal, Slavia udržela míč a přenesla hru na levou stranu, kde před vápnem vypálil na vzdálenější tyč Ruslan Mingazov a pořádně protáhl Hrubeše.

Těsně před poločasem rozehrávali standardní situaci hosté. Bazalův centr našel ve vápně hlavu spoluhráče, Kovář si ale s jeho zakončením poradil a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Oba týmy o půli vystřídaly gólmany, sešívaní navíc i několik hráčů v poli. V šedesáté sedmé minutě byl před vápnem faulován Tecl a Rotaň z přímého kopu rovnou pálil, bohužel nad. V 72. minutě pak Hušbauer ze standardní situace zakončil jen do Řehákových rukavic.

Sešívaní šli do vedení v 75. minutě po autovém vhazování. Teclův centr propadl na zadní tyč k Micku van Burenovi, jehož první zakončení Řehák vyrazil. Bohužel pro něj jen k útočníkovi Slavie, který míč vzápětí doklepl do sítě hlavou.

V posledních desetiminutovce utkání se mezi tyče nevešlo Ščukovo zakončení z dálky. V samotném závěru pak mohla Slavia navýšit skóre po závaru ve vápně před Řehákem, Frydrychovu první střelu zblokovala obrana a pro druhou si došel Řehák.

Slavia tak porazila Viktorku Žižkov 2:1.
2:1

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

1. poločas: Kovář - Holík, Jugas, Bílek, Bořil - Ščuk - Mingazov, Alvir, Rotaň, Sýkora - Musa 2. poločas: Otáhal – Frydrych Bílek, Jugas, Bořil (68. Kingue) – Ščuk – Sýkora(81. Bucha), Hušbauer, Rotaň (81. Vejvar), Mingazov (60. van Buren) – Tecl

布拉格济之科夫足球俱乐部

Hrubeš (46. Řehák) – Šandera, Pavlata, Čermák, Tomi, Bazal, Urbanec, Pardubský, Stratil, Švejdík, Telnar.

比赛细节

瘘员数据
Branky: 27. Rotaň (pen.), 75. van Buren – 8. Stratil
ŽK: Pavlata, Hrubeš
Rozhodčí: Váňa – Vlček, Melichar

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻