比赛 布尔诺足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

1:4
(1:1)
1, 周三 2016年10月19日
1, 周三 2016年10月19日
布尔诺足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
Zbrojovka držela na domácí půdě více než rok neporazitelnost a sešívaní v Brně v ligovém zápase zvítězili naposledy před třemi a půl lety. Trenér Jaroslav Šilhavý udělal v sestavě jednu změnu, na levé křídlo postavil Dušana Šenta, a sešívaní začali úspěšně pracovat na utnutí brněnské série.

V deváté minutě se Švento opřel na levém křídle do centru, ten sice hlavičkou posunul obránce Lutenský, ale jen k Barákovi, který ho levačkou z voleje uklidil do branky.

A Barák měl o pět minut později další příležitost potrápit domácí. Hušbauer se opřel do přímého kopu asi ze třiceti metrů a jeho přízemní skákavá střela vyklouzla Melichárkovi z rukavic, čehož hbitě využil Barák, udělal gólmanovi kličku, ale s jeho zakončením z úhlu vypomohl Melichárkovi na brankové čáře Lutonský.

Když pak druhou branku nepřidal ani Milan Škoda, ani Josef Hušbauer, prosadili se ve 24. minutě ze své první akce domácí. Mladší bratr našeho útočníka Michal Škoda našel přihrávkou za obranu na levé straně rozběhnutého Přichystala, který si potáhl míč do vápna a střelou na zadní tyč propálil Pavlenku.

Po půl hodině hry z dálky nebezpečně pálil Hušbauer, jeho střelu ale dokázal Melichárek vytěsnit, stejně jako o chvíli později Škodovo zakončení z otočky. Těsně před půlí pálil z úhlu Michal Škoda, ani on ale brankáře nepřekonal, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Remízový výsledek ale dlouho nevydržel. Už ve 47. minutě sklepl Milan Škoda Hušbauerův centr pro nabíhajícího Baráka, který pravačkou poslal míč k levé tyči. Neuplynula ještě ani hodina hry, když si Hušbauer na levé straně postavil míč a rozehrál standardní situaci centrem na zadní tyč. Tam překvapil obranu Michal Frydrych a hlavu vsítil svůj první gól v sešívaném.

I čtvrtá úspěšná akce Slavie začala na kopačkách Josefa Hušbauera. Ten před vápnem udržel míč a obloučkem za obranu ho naservíroval Šventovi. Slovenský reprezentant následně ještě nabídl příležitost k zakončení nabíhajícímu Milanu Škodovi a ten navýšil na 4:1 pro sešívané.

Hra se v závěrečných pětadvaceti minutách uklidnila, nejnebezpečnější možnost zbytku zápasu si vypracovali domácí. Po Přichystalově centru pálil Michal Škoda a Simon Deli efektní patičkou ve vzduchu zastavil míč na brankové čáře.
Slavia tak veze z Brna výhru 4:1 a v sobotu od 20:05 ji čeká doma v Edenu Slovácko.
1:4

阵容

布尔诺足球俱乐部

Melichárek – Jakub Šural, Vraštil, Polák (K), Lutonský (62. Pašek) – Krejčí (69. Kijanskas), Sedlák – Hyčka, Michal Škoda, Přichystal – Řezníček (76. Lacko)

斯拉维亚足球俱乐部

Pavlenka – Frydrych, Bílek (K), Deli, Bořil – Ngadeu – Zmrhal, Hušbauer (70. Ščuk), Barák, Švento (76. Mešanovič) – Milan Škoda (83. van Buren)

比赛细节

瘘员数据
Branky: 26. Přichystal – 9. a 47. Barák, 59. Frydrych, 66. Škoda
Rozhodčí: Franěk – Vysloužil, Antoníček
上座率
8818

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻