比赛 维也纳迅速足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

0:2
(0:2)
友谊赛, 周三 2018年7月4日, Wels
友谊赛, 周三 2018年7月4日, Wels
维也纳迅速足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
Goals: 26. Tecl, 44. Sýkora

Už ve čtvrté minutě se po pěkné akci na pravé straně hřiště dostal k centru Vladimír Coufal a míč směřoval do prostoru zadní tyče, kde na něj těsně nedosáhl Stanislav Tecl. 

Duo Coufal – van Buren bylo na pravé straně hodně aktivní. Další velkou příležitost ale připravil Josef Hušbauer, který našel kolmicí mezi stopery rozeběhnutého Stanislava Tecla, toho ale vychytal brankář Rapidu. K odraženému míči se ještě dostal Jan Sýkora, jehož střelu zastavil v cestě do sítě obránce soupeře.

Z vedení se Slavia radovala ve 26. minutě. S dlouhým nákopem Ondřeje Koláře dobře naložil Mick van Buren, krásnou přihrávkou našel za obranou rozeběhnutého Stanislava Tecla, útočník Slavie nasadil brankáři housle a otevřel skóre utkání!

Mick van Buren připravil pro své spoluhráče také další příležitost, tentokrát přihrával pod sebe na Jana Sýkoru, jehož střelu pravačkou ale gólman chytil.

Rapid nebyl v prvním poločase příliš nebezpečný, Ondřej Kolář spolu s obranou spolehlivě sbíral útoky soupeře. Největší práci měl slávistický brankář se střelou soupeře z velkého úhlu, tu však Ondřej Kolář dobrým zákrokem zastavil.

Ve 44. minutě si pak brankář sešívaných připsal asistenci na druhou trefu, jeho dlouhý nákop si za obranou našel Jan Sýkora, nachystal si míč na pravačku a nedal Knoflachovi v bráně Rapidu šanci – 2:0!

Slavia na druhou půli protočila sestavu a hned v úvodu druhého poločasu se ke střele dostal Milan Škoda, jeho střela levačkou jen těsně minula zadní tyč. V další akci přihrával Milan Škoda ve vápně na Tomáše Součka, který byl v dobré pozici, v poslední chvíli mu ale míč odkopl obránce.

Druhý poločas příliš akcí před oběma brankami nenabídl, velkou šanci ale měl po přihrávce Michala Frydrycha Jan Bořil, který postupoval sám na brankáře, jeho zakončení ale Knoflach chytil. V závěru utkání si na rohový kop Jonase Auera naskočil Tomáš Souček, hlavičkoval ale mimo.

V závěru zápasu se k další střele z ostrého úhlu dostal vídeňský Rapid, také tentokrát ale předvedl Ondřej Kolář dobrý zákrok.

Slavia tak na úvod herního soustředění porazila Rapid Vídeň 2:0 po trefách Stanislava Tecla a Jana Sýkory.

0:2

阵容

维也纳迅速足球俱乐部

1. poločas: Knoflach – Potzmann, Dibon, Müldür, Bolingoli – Ljubicic, Schwab – Murg, Knasmüllner, Ivan – Berisha
2. poločas: Knoflach – Potzmann, Sonnleitner, M. Hofmann, Auer – Bosnjak, Martic – Arase, Malicsek, Gashi – Sobczyk

斯拉维亚足球俱乐部

1. poločas: Kolář – Coufal, Jugas, Ngadeu, Zelený – Kúdela – van Buren, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal – Tecl
2. poločas: Kolář – Frydrych, Kúdela (77. Coufal), Pokorný, Zelený (70. Deli) – Souček, Valenta – van Buren (60. Auer), Musa, Bořil – Škoda

比赛细节

进瘘
26. Tecl, 44. Sýkora
上座率
1400
裘嘤
Muckenhammer – Brandner, Waldl

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻