比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - Altınordu F.K.

1:3
(0:2)
CeeCup, 周六 2017年7月22日, Stadion Evžena Rošického, Strahov
CeeCup, 周六 2017年7月22日, Stadion Evžena Rošického, Strahov
斯拉维亚足球俱乐部 - Altınordu F.K.
První příležitost si vytvořili sešívaní, Odražený míč rozdal Adam Petrák do strany na Karla Schneidera, který zatáhl míč a přihrávkou pod sebe našel Jana Havránka, který bohužel branku přestřelil. Ve 30. minutě předvedli dorostenci Slavie pěkný protiútok, který přinesl velkou příležitost. Vše začal Michael Hönig, který vybojoval míč na vlastní polovině předal ho Janu Havránkovi, který hledal vpředu Lukáše Bielesze. Křídelní hráč sklepl míč na rozběhnutého Davida Beňa, následovala narážečka na jeden dotek s Adamem Petrákem a Karlem Schneiderem. David Beňo se náhle ocitl sám před brankářem, v poslední chvíli však jeho zakončení ve skluzu zblokoval obránce. Následný rohový kop z nohy Michaela Höniga našel přesně hlavu Adama Petráka, jeho hlavičku brankář vyrazil.

Do vedení však šlo Altinordu z první nebezpečné příležitosti. Průniková přihrávka přes levou stranu Slavie, přihrávka pod sebe a zakončení do odkryté branky znamenalo vedení tureckého týmu. Sešívaní pokračovali v dobrém výkonu a i nadále se tlačili do zakončení. V 36. minutě Lukáš Bielesz uvolnil na levé straně Davida Beňa, který svým centrem vrátil míč na kopačky Lukáše Bielesze, jehož zakončení však směřovalo pouze do brankáře. Bohužel se opět trefili hosté. Altinordu rozehrálo rohový kop na krátko, následný centr propadl až na zadní tyč, kde útočící hráč zvyšoval na 2:0.

Druhý poločas byl ve znamení velkého tlaku Slavie, hned v 48. minutě měli sešívaní dobrou možnost. Michael Azilinon nic nevzdal a zdánlivě ztracený míč vybojoval na obránci soupeře, zpětnou přihrávkou našel Davida Beňa, který se zbavil obránce a střelou k tyči protáhl brankáře soupeře. V 55. minutě se nejprve pěknou kličkou zbavil soupeře Adam Petrák a přihrávkou našel Michaela Azilinona, který vypálil tvrdě na přední tyč, brankář byl opět připraven.

Gól však opět z ojedinělé akce přidali hosté, soupeř zakombinoval na pravé straně hřiště, přesný centr našel útočníka hostů, který v akrobatické poloze zakončil přesně k tyči.

Slavia nic nevzdala a zápas notně zdramatizovala. V 66. minutě nejprve vybojoval míč Ondřej Sodoma, následně vyslal do samostatného úniku Tomáše Čvančaru, který snížil na 1:3. Už o minutu později se hnal sám na branku opět Tomáš Čvančara, jeho samostatný nájezd brankář zneškodnil, k odraženému míči se dostal David Beňo, jehož střelu brankář zachytil rukou mimo pokutové území. Za svůj zákrok byl brankář vyloučen. Z přímého kopu pak David Macháček trefil pouze prostor brankáře.

V 75. minutě byl v pokutovém území faulován Tomáš Čvančara, sám faulovaný hráč se postavil k rozehrávce pokutového kopu, bohužel byl však brankář úspěšnější. Slavia v závěru zamkla soupeře na jeho polovině, ovšem Tomáš Čvančara, David Beňo nebo Jan Havránek své střelecké pozice nevyužili.

Slavia předvedla proti tureckému Altinordu povedený výkon, na výhru a postup do semifinále to však nestačilo. Sestřih zápasu najdete na Youtube kanálu turnaje.

Tým U19 čeká zápas o 5. místo se Spartou, hraje se 25. 7. od 9:00 v tréninkovém centru Sparty na Strahově.
1:3

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Radotić - Schneider (80. Krupička), Drozda, Škarda, Michovský - Beňo, Petrák, Havránek (84. Zinhasović) - Hönig (60. Sodoma), Azilinon (60. Čvančara), Bielesz (70. Macháček)

比赛细节

瘘员数据
Branky: 67. Čvančara

新闻

年少有为 一线队首秀加冠军

02.06.2022
2021/22赛季即将结束,对青年队来说也是一样。U19夺得了全国青少年联赛冠军,并且有多名球员在一线队完成首秀。U15也夺得了捷克少年联赛冠军。恭喜所有的斯拉维亚球员们。

“我完全没有想到我会首发”

29.11.2020
在上一轮对阵奥帕瓦的比赛中,尤拉塞克完成了自己在斯拉维亚的首秀,而对阵布尔诺的比赛成为他代表斯拉维亚的第一场首发比赛。

青训中心调整:新的管理层及教练团队

12.06.2020
随着赛季的结束及接下来的新的赛季,斯拉维亚青训中心也将做出调整。青训的管理层以及教练团队都会迎来新面孔。

更多新闻