比赛 杜克拉足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

1:2
(1:0)
第14轮, 周五 2016年11月18日
第14轮, 周五 2016年11月18日
杜克拉足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
Trenér Jaroslav Šilhavý udělal oproti poslednímu ligovému zápasu s Bohemians 1905 jednu změnu v sestavě, místo Dušana Šventa nastoupil na pravém kraji obrany Jan Mikula, Jan Bořil se přesunul na post levého obránce.

První vážnější ohrožení jedné z branek si připsala domácí Dukla. Z naší levé strany odcentroval Ondřej Kušnír, k hlavičce se pak na malém vápně dostal Peter Olayinka, jeho pokus však rozvlnil pouze boční síť branky Jiřího Pavlenky. Poté se hra uklidnila a odehrávala se především ve středu hřiště. K zajímavé střele ze střední vzdálenosti se dostal Milan Škoda, ovšem brankář domácích byl připraven.

Slavia dopravila míč do branky v 41. minutě. Josef Hušbauer našel ve vápně Milana Škodu, který hlavou prodloužil míč k Jaroslavu Mihalíkovi, jeho pokus brankář Rada vyrazil k Janu Mikulovi, který dopravil míč do odkryté branky. Branku však rozhodčí zápasu neuznal, neboť byl Jaroslav Mihalík v ofsajdu.

Ve 41. minutě přišla velká šance Slavie. Milan Škoda převedl ve vápně krásné sólo, jeho centr se odrazil k Antonínovi Barákovi, jeho prudkou ránu k tyči opět brankář Rada vyrazil. Do vedení tak šla v závěru poločasu domácí Dukla. Nestór přiťukl na vápně míč k Aldinu Čajićovi, který prostřelili brankáře Jiřího Pavlenku.

Trenér Jaroslav Šilhavý poslal do druhého poločasu
Murise Mešanoviče. Ten se již po osmi minutách dokázal gólově prosadit! Dlouhý nákop Jiřího Pavlenky prodloužil Michal Frydrych a bosenský střelec pohotovým zakončením srovnal skóre zápasu na 1:1.

Důležitou roli sehrál Muris Mešanovič také v 64. minutě. Na hranici vápna si přebral přihrávku od Antonína Baráka, následně skvělou patičkou posunul míč do vápna na Milana Škodu, který přesnou střelou k tyči strhl vedení na stranu Slavie.

Definitivní razítko na výhru Slavie mohl dát v 87. minutě Antonín Barák. Ten si navedl míč od pomezní čáry do vápna, poté se do míče opřel pravou nohou, jeho střelu na bližší tyč brankář Rada kryl. Závěrečný tlak domácích k další brance nevedl. Slavia tak otočila nepříznivý poločasový výsledek a díky brankám Murise Mešanoviče a Milana Škody porazila Duklu 2:1.
1:2

阵容

杜克拉足球俱乐部

Rada – Kušnír, Štetina, Šimůnek, Milošević – Hanousek (K), Považanec, Tetour (87. Smejkal) – Olayinka (71. Beauguel), Néstor, Čajić (74. Juroška).

斯拉维亚足球俱乐部

Pavlenka – Mikula, Bílek (K), Frydrych, Bořil – Ngadeu – Zmrhal (46. Mešanovič), Hušbauer (77. Ščuk), Barák, Mihalík (70. van Buren) – Škoda

比赛细节

瘘员数据
Branky: 45. Čajič – 53. Mešanovič, 64. Škoda
ŽK: Kušnír, Tetour Považanec, – Hušbauer, Bořil
Rozhodčí: Královec – Vlasjuk, Kubec

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻