比赛 赫拉德茨克拉洛韦足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

1:0
(0:0)
第13轮, 周六 2015年11月7日
第13轮, 周六 2015年11月7日
赫拉德茨克拉洛韦足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
Komentář trenéra Miroslava Jíry: Sobotní zápas v areálu Bavlna s Hradcem Králové můžeme zařadit do kategorie top zápasů. Hrál se skvělý, rychlý, dynamický fotbal se snahou o rychlou přechodovou fázi obou týmů. Hra měla tempo a kvalitu. Do zápasu jsme vstoupili výborně a hned na začátku utkání jsme si vypracovali 2 velké šance, bohužel jsme zakončení nezvládli dobře. Soupeře jsme první poločas přestříleli v poměru 7:3 pro nás, ale bohužel jsme v koncovce selhali. Největší šanci měl útočník Suk, který bohužel hlavou orazítkoval břevno hradecké branky. Domácí za celý první poločas nevystřelili ani jednou na naši branku (pálili pouze vedle) a byl to důsledek skvělého bránění celého týmu, který byl velmi kompaktní, přestože nám chyběla řada hráčů a řada hráčů v zápase hrála na jiných postech. Byla velká škoda, že jsme z povedeného poločasu nevstřelili branku.

Ve druhém poločase se však zlepšila hra domácího týmu a my jsme domácí dostávali postupně na koně velkým množstvím individuálních chyb v rozehrávce. V záloze jsme již tolik nepracovali a soupeř začal být nebezpečnější. Vše vyústilo v 56. minutě, kdy jsme hloupě faulovali kolem pokutového území, a Hradec se po standardní situaci dostal do vedení. V závěru zápasu jsme však domácí dostali pod tlak a útočník Sodoma měl dvě dobré příležitosti ke vstřelení branky, bohužel v zakončení selhal.

Za způsob hry především v prvním poločase však musím kluky pochválit a jsem rád, že mi kluci ukázali i postovou zastupitelnost, která se jim může v budoucnu i hodit. Přesto mě strašně mrzí naše nekvalitní zakončení v řadě šancí a hloupý faul před obdrženou brankou. Stejně tak nedůslednost hráčů v pohlídání hráče soupeře při obranné standardní situaci.

Celkově jsem ale rád, že se hrál oboustranně skvělý a dynamický fotbal, ke kterému přispěla obě mužstva. Domácím gratuluji k vítězství. Věřím, že se v dalším zápase výrazně zlepšíme především v zakončení našich pěkných akcí. Kvalitní individuální výkony předvedli především Sodoma a Hönig.
1:0

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Pochylý, Cejnar (77. Douděra), Straka, Beňo, Bílek (68. Stojka), Havránek, Bielesz, Hönig, Stříbrský (74. Plucha), Sodoma, Suk (59. Petrák)

比赛细节

新闻

年少有为 一线队首秀加冠军

02.06.2022
2021/22赛季即将结束,对青年队来说也是一样。U19夺得了全国青少年联赛冠军,并且有多名球员在一线队完成首秀。U15也夺得了捷克少年联赛冠军。恭喜所有的斯拉维亚球员们。

“我完全没有想到我会首发”

29.11.2020
在上一轮对阵奥帕瓦的比赛中,尤拉塞克完成了自己在斯拉维亚的首秀,而对阵布尔诺的比赛成为他代表斯拉维亚的第一场首发比赛。

青训中心调整:新的管理层及教练团队

12.06.2020
随着赛季的结束及接下来的新的赛季,斯拉维亚青训中心也将做出调整。青训的管理层以及教练团队都会迎来新面孔。

更多新闻