比赛 奥斯特拉瓦足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

2:2
(1:0)
第17轮, 周六 2015年11月7日
第17轮, 周六 2015年11月7日
奥斯特拉瓦足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
Komentář trenéra Michala Petrouše: Spravedlivá remíza. Tentokrát nás čekal tým z popředí tabulky, který patřil podle počtu vstřelených branek k nejofenzivnějším. V domácím prostředí navíc zaznamenal jen jednu porážku, když podlehl Spartě 2:3.

Hned úvod ukázal, že nás čeká opravdu náročné utkání. Baník se dostal během pěti minut do dvou slibných příležitostí, kdy mohl skórovat. Po počátečním varovaní jsme postupně přebírali herní iniciativu a po celý první poločas jsme byli herně lepším týmem. Baník čekal na naše zaváhaní a následně možnosti přejít do rychlého protiútoku. Jeden takový se mu podařil, když jsme nezachytili kolmou přihrávku do pokutového území a následnou přihrávku před naši branku, kde pro hráče Baníku nebyl problém doklepnout balon do naší branky (1:0). I naše mužstvo si vytvořilo několik slibných možností, ale bohužel jsme selhali v zakončení.

Ve druhém poločase jsme pokračovali v herní převaze a výsledkem byla vyrovnávací branka po nezištné přihrávce Kovaříka, kterou proměnil Vávra ve vyrovnávací branku. Po té jsme potrestali zaváhání domácího gólmana při rozehrávce, kdy se dostal k balonu Krejdl a pohotovým zakončením z úhlu trefil odkrytou branku a zvýšil na 2:1: Poté ještě tentýž hráč vyslal ze střední vzdálenosti střelu, která orazítkovala tyč branky Baníku.

Když už se zdálo, že utkání dovedeme do vítězného konce, přišel závěrečný tlak Baníku, který zužitkoval ke vstřelení branky. Propadli jsme v souboji a následnou přihrávku do pokutového území hráč Baníku proměnil ve vyrovnávací gól na 2:2.

Utkání mělo vysokou kvalitu díky oběma týmům, které předváděli hru ve vysokém tempu s rychlým přechodem do útočné fáze a se snahou o využívání kolmých přihrávek. Hráči také podali kvalitní výkony v individuální technice.

Vzhledem k průběhu utkání, kdy bylo naše mužstvo herně lepší, ale Baník si zase vytvořil o něco více gólových příležitostí, je nerozhodný výsledek spravedlivý. Pro naše mužstvo je to další obrovská vzpruha, nejen co se týče výsledku, ale hlavně díky hernímu projevu, který jsme na Baníku předvedli. Dnes všichni hráči předvedli nadstandardní výkon a věřím, že jim to vydrží i v posledních třech utkáních.
2:2

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Přibyl - Schulz, Žežulka, Vyskočil, Havrda - Souček (Čermák), Král - Kovařík, Lauricella A., Vávra (80. Heřman) - Lauricella M. (65. Krejdl)

比赛细节

瘘员数据
Branky: Vávra, Krejdl

新闻

年少有为 一线队首秀加冠军

02.06.2022
2021/22赛季即将结束,对青年队来说也是一样。U19夺得了全国青少年联赛冠军,并且有多名球员在一线队完成首秀。U15也夺得了捷克少年联赛冠军。恭喜所有的斯拉维亚球员们。

“我完全没有想到我会首发”

29.11.2020
在上一轮对阵奥帕瓦的比赛中,尤拉塞克完成了自己在斯拉维亚的首秀,而对阵布尔诺的比赛成为他代表斯拉维亚的第一场首发比赛。

青训中心调整:新的管理层及教练团队

12.06.2020
随着赛季的结束及接下来的新的赛季,斯拉维亚青训中心也将做出调整。青训的管理层以及教练团队都会迎来新面孔。

更多新闻