比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - Karlsruhe

2:3
(2:1)
友好, 周二 2017年7月18日, Xaverov
友好, 周二 2017年7月18日, Xaverov
斯拉维亚足球俱乐部 - Karlsruhe
Úvodní branka utkání padla ve 25. minutě. Míč se po rohovém kopu vrátil na nohu Tadeáše Michovského, jehož centr díky svému důrazu dopravil do sítě Matěj Valenta. Také u druhé branky byl Matěj Valenta, kterého našel svou přihrávkou za obranou Michael Hönig, střední záložník sešívaných byl následně faulován v pokutovém území, nařízený pokutový kop proměnil Michael Hönig.

Soupeř se dočkal snížení v samotném závěru prvního poločasu. Zakončení útočícího hráče vyrazil brankář Denis Radimský před sebe, dobíhající útočník uklidil míč k pravé tyči brannky.

Druhý poločas začal šancí Karlsruhe, samostatný postup útočníka zastavil dobrým zákrokem brankář Luka Radotić. V 70. minutě bylo vyrovnáno, útočník hostů si naběhl na přihrávku za obranu a svou akci zakončil přesnou střelou k zadní tyči.

V 80. minutě vyslal povedenou střelu z dálky Jan Havránek, golman soupeře jeho střelu s obtížemi vyrazil na rohový kop. Německý tým otočil utkání v samém závěru, po rychlé akci na levé straně využil útočící hráč přihrávku před branku a s přehledem přidal třetí branku hostů.

Tým U19 podlehl německému Karlsruhe SC 2:3.

V následující dne čeká na sešívané dorostence tradiční Cee Cup. Nejprve 20. 7. od 17:30 změří síly v rámci skupiny D s rumunským týmem Academia Sport Team, v sobotu 22. 7. také od 17:30 pak nastoupí Slavia proti tureckému Altinordu Izmir. Obě utkání se hrají na stadionu Evžena Rošického na Strahově.

Další utkání o umístění budou následovat podle výsledků ve skupině. Pro aktuální informace ze zápasů naší mládeže sledujte Twitter mládeže, více informací o turnaji najdete na webu turnaje nebo také Twitteru či Facebooku turnaje.
2:3

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

1. poločas: Radimský - Schneider, Škarda (20. Drozda), Mach, Michovský - Hönig, Petrák, Valenta - Janoušek, Čvančara, Pek
2. poločas: Radotić - Ielitro, Drozda, Krupička, Kotěra - Beňo, Macháček, Havránek - Zinhasovič, Azilinon, Stříbrský

比赛细节

瘘员数据
Branky: 25. Valenta, 32. Hönig - 44., 70. a 85. soupeř

新闻

年少有为 一线队首秀加冠军

02.06.2022
2021/22赛季即将结束,对青年队来说也是一样。U19夺得了全国青少年联赛冠军,并且有多名球员在一线队完成首秀。U15也夺得了捷克少年联赛冠军。恭喜所有的斯拉维亚球员们。

“我完全没有想到我会首发”

29.11.2020
在上一轮对阵奥帕瓦的比赛中,尤拉塞克完成了自己在斯拉维亚的首秀,而对阵布尔诺的比赛成为他代表斯拉维亚的第一场首发比赛。

青训中心调整:新的管理层及教练团队

12.06.2020
随着赛季的结束及接下来的新的赛季,斯拉维亚青训中心也将做出调整。青训的管理层以及教练团队都会迎来新面孔。

更多新闻