比赛 普日布拉姆足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

2:1
(2:0)
第6轮, 周一 2017年9月4日, Na Litavce
第6轮, 周一 2017年9月4日, Na Litavce
普日布拉姆足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
V základní sestavě vyběhl na hřiště na postu levého záložníka Farid Nabiyev z Ázerbájdžánu.

První ohrožení branky domácích připravil stoper Daniel Stropek, který napřáhl z velké dálky, povedená rána branku Příbrami jen těsně minula. Další příležitost vymyslel Jan Vejvar pro Ondřeje Badochu, jehož střelu obrana domácích stačila na poslední chvíli zablokovat na roh. Domácí se také dostali do dvou střeleckých pozic, brankář Chochoshvili ale všechny pokusy zastavil. Na druhé straně měl vysunul Pavel Bucha Farida Nabiyeva, který ale mířil těsně vedle.

30. minuta přinesla vedení domácích, ve vápně se uvolnil Zoran Danoski a střelou na přední tyč otevřel skóre utkání. Hned o minutu později šel útočníka domácích sám na brankáře, Giorgi Chochoshvili ale vytáhl fantastický zákrok a nájezd soupeře vychytal. V závěru poločasu dostal útočník Příbrami přihrávku mezi obránce a postupoval sám na brankáře Chochoshviliho, který útočícího hráče fauloval a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten proměnil Zoran Danoski a do šaten se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

V úvodu druhého poločasu si gólman Chochoshvili připsal další skvělý zákrok, když vychytal další průnik domácích. Do dobré střelecké pozice se na druhé straně dostal Pavel Bucha, zakončení z hranice pokutového území ale skončilo nad brankou. V další šanci, kterou připravil Jan Vejvar pro Filipa Stehna, se zaskvěl také brankář domácích a zakončení záložníka Slavie vytáhl na rohový kop.

Snížení se Slavia dočkala v 75. minutě. Filip Stehno vysunul na pravé straně Jana Vejvara, který našel před brankou Tomáše Čvančaru, útočník Slavie se nemýlil - 1:2. Srovnat mohl po přihrávce Jana Vejvara Pavel Bucha, zakončoval ale mimo. V závěru měli sešívaní velký tlak, k vyrovnávací brance však nevedl.

Juniorka podlehla Příbrami 1:2. V dalším kole se střetne v neděli 11. 9. od 11:00 na Xaverově s Hradcem Králové.
2:1

阵容

普日布拉姆足球俱乐部

Kočí – Hron, Jelínek (82. Lukavský), Šíma, Vávra (75. Hloušek), Tarczal, Ric, Danoski, Laňka (82. Belej), Januška (82. Polidar), Antwi

斯拉维亚足球俱乐部

Chochoshvili - Kovařík, Stropek, Drozda (46. Mach), Havrda (65. A. Lauricella) - Bjeloš (32. Stehno) - Vejvar, Bucha, Badocha, Nabiyev (84. Freit) - M. Lauricella (46. Čvančara)

比赛细节

瘘员数据
Branky: 27. a 45. Danoski (druhá z pk.) - 72. Čvančara

新闻

预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法晋级捷克足球乙级联赛

20.06.2022
斯拉维亚预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法在丙级联赛附加赛的第二回合中有惊无险地击败了扎比并晋级捷克足球乙级联赛

预备队:击败皮尔森 晋级附加赛

14.06.2022
斯拉维亚预备队在捷克足球丙级联赛的最后一轮中主场迎来了皮尔森预备队,斯拉维亚凭借着3:1的胜利锁定了丙级联赛冠军争夺战的名额。

教练扬∙鲍尔离职前往捷克足协任职

06.02.2021
预备队马雷克∙亚罗利姆主教练的助理教练扬∙鲍尔离职,前往捷克足协任职,他将参与国家队的视频分析工作。

更多新闻