比赛 普日布拉姆足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

1:8
(0:3)
第18轮, 周六 2017年2月25日
第18轮, 周六 2017年2月25日
普日布拉姆足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
Trenér Jaroslav Šilhavý měl sice pro Příbram už k dispozici i mistra Afriky Michaela Ngadeua, proti poslednímu ligovému celku ale vyslal opět do hry sestavu se dvěma hroty a defenzivní záložník červenobílých tak začal jaro na lavičce.

Stejně jako loňské jaro ukázala Slavia, že v prvním poločase střílí v Příbrami branky ráda. V osmé minutě zápasu otevřel skóre utkání Milan Škoda. Janu Sýkorovi nevyšel první centr, vzápětí ale míč vybojoval zpět a naservíroval ho do vápna Škodovi, který z první mířil přesně na zadní tyč a vsítil svůj 11. ligový gól.

O devět minut později přesprintoval na levém křídle Luptáka Jaromír Zmrhal a přesným centrem našel na středu vápna Jana Sýkoru. Nejmenší hráč v kádru Slavie pak navýšil na 2:0 hlavou. Vzápětí pálil po Škodově nahrávce Mešanovič, jeho nebezpečnou ránu ale zblokovala obrana.

Třetí branka tak přišla ve 29. minutě. Michal Frydrych vhazoval z pravé strany a míč umístil na hlavu Milana Škody. Sešívaný útočník na hranici vápna prodloužil balon za sebe, kam nabíhal Hušbauer a pohotově ho uklidil na zadní tyč. V závěru půle pálil ze střední vzdálenosti Barák, jeho přízemní střela levačkou ale rozvlnila jen boční síť Hruškovy branky.

Tři góly ale sešívaným nestačily a střelecká přehlídka pokračovala i po přestávce. Nahrazení Milana Škody defenzivním záložníkem k otupění slávistické ofenzivy nevedlo. Michael Ngadeu se prosadil už po čtyřech minutách na hrací ploše. V 55. minutě Mešanovič vybojoval roh pro Slavii a Sýkora našel na bližší tyči kamerunského reprezentanta, který hlavou překonal Hrušku.

Domácí v 59. minutě vstřelili čestnou branku. Josef Divíšek si narazil s Rezkem a prudkou střelou do šibenice nedal Pavlenkovi šanci. Pak už ale úřadovali opět červenobílí. O dvě minuty později Jan Sýkora od pravé lajny parádně naservíroval míč na zadní tyč Murisi Mešanovičovi, který měl před sebou úplně odkrytou branku, do níž uklidil míč – 5:1.

V 73. minutě vhazoval z levé strany Flo, Michael Ngadeu si zpracoval míč, využil volného prostoru před sebou, potáhl si ho na roh vápna a střelou na zadní tyč přidal šestou branku.

Hattrick Ngadeu zkompletoval v 79. minutě. Stanislav Tecl po Barákově přihrávce neohroženě pronikal do vápna mezi obránce, Lupták si v jeho zastavení pomohl faulem a sudí ukázal na penaltu. Na ni tým vyslal Michaela Ngadeua, který nedal Hruškovi šanci a přidal svou třetí branku.

Prosadil se i další střídající hráč. Jan Bořil se na hřišti aklimatizoval velmi rychle a po minutě propálil na zadní tyči do sítě Zmrhalův centr. Sešívaní neustávali v útoku, ale Teclovu střelu už Hruška vytěsnil a Slavia tak nakonec odjíždí domů se třemi body za výhru 8:1.
1:8

阵容

普日布拉姆足球俱乐部

Hruška – Lupták, Chaluš, Jiránek, Divíšek, Pilík Tomáš (89. Januška), Pilík Pavel, Tregler, Květ (75. Krameš), Rezek, Ayong (81. Kacafírek)

斯拉维亚足球俱乐部

Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Flo – Sýkora (81. Bořil), Hušbauer, Barák, Zmrhal – Mešanovič (69. Tecl), Škoda (K) (51. Ngadeu)

比赛细节

瘘员数据
Branky: 59. Divišek – 8. Škoda, 17. Sýkora, 29. Hušbauer, 55. a 73. Ngadeu, 61. Mešanovič, 79. Ngadeu (pen.), 83. Bořil
ŽK: Ayong, Rezek, Květ, Lupták, Hruška
Rozhodčí: Julínek – Moláček, Vysloužil
上座率
5962

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻