比赛 尼科西亚希腊人竞技足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部

2:0
(2:0)
Pohár, 周二 2017年8月15日, GSP Stadium
Pohár, 周二 2017年8月15日, GSP Stadium
尼科西亚希腊人竞技足球俱乐部 - 斯拉维亚足球俱乐部
Sešívaní přijeli do Nikósie s jedním z cílů neinkasovat, jejich předsevzetí se ale rozplynulo ještě dříve, než v zápase na půdě běloruského BATE. Už ve druhé minutě dostali domácí šanci zahrávat rohový kop, balon se štěstím propadl na přední tyč k útočníkovi De Camargovi a od jeho nohy se odrazil do sítě. Laštůvka si na balon sáhl, v cestě do branky ho ale zastavit nestačil.

Jen o chvíli později mířil do vápna Slavie další centr a Laštůvku vystrašil balon odražený od Frydrychovy hlavy, náš gólman ho ale nadvakrát stačil u své pravé tyče zastavit.

Další zaváhání v rozehrávce v 10. minutě už ale APOEL trestal druhým gólem. Po nepovedené přihrávce na vlastní polovině se míče zmocnil Ebecillio, šajtlí vysunul po levé straně Stathise Aloneftise a ten přeloboval vyběhnutého Laštůvku.

Domácí hnaní bouřlivou atmosférou po druhé brance ubrali a Slavia dokázala více podržet balon. Ve 21. minutě se k odraženému míči dostal za vápnem Rotaň, jeho střela ale zamířila jen metr vedle vzdálenější tyče.

O něco nebezpečněji, ovšem s podobným výsledkem pálil o malou chvíli později Bořil, do třetice se pak k hlavičce po Fryydrychově dlouhém centru dostal Škoda, i on ale poslal svou střelu mimo tři tyče.

Slávisté se postupně dostali ke kombinaci a ve 35. minutě měl snížení na kopačce Frydrych. To k němu skrz celé vápno proletěl Hušbauerův nízký centr, střelu našeho obránce ale stačil zastavit Waterman, který se rychle přesunul ke své levé tyči.

Do druhé půle poslal trenér Šilhavý Zmrhala namísto van Burena a Slavia byla aktivnější. V 59. minutě navíc Kypřany dvakrát podržel gólman Waterman. To když Hušbauer zachytil na polovině soupeře rozehrávku pro Škodu a ten vrátil míč Hušbauerovi na levou stranu, přízemní střelu našeho záložníka ale Waterman vykopl.

Hušbauer se ale dostal k vyraženému balonu a pokusil se z hranice vápna gólmana překonat technickou střelou, i tu ale Waterman vyškrábl nad břevno.

Slavia se během druhé půle dostala do řady šancí. V té největší se míč dostal na velké vápno ke střídajícímu Mešanovičovi a přízemní střela bosenského útočníka se odrazila od pravé tyče.

V 80. minutě se pak po Sýkorově rohu dostal ve skrumáži před brankou ke střele Škoda, s jeho pokusem si ale opět poradil blízko stojící Waterman.

APOEL nicméně i přes výrazně nižší aktivitu ve druhé půli dvoubrankové vedení udržel a sešívaní tak budou mít v domácí odvetě extrémně těžkou pozici.

Zápas v Edenu se hraje ve středu 23. srpna a výkop je ve 20:45.

2:0

阵容

尼科西亚希腊人竞技足球俱乐部

Waterman – Milanov, Rueda, Carlao, Roberto Lago – Vinícius, Nuno Morais – Aloneftis (68. Farias), Ebecilio (83. Bertoglio), Oar (52. Efrem) – De Camargo

斯拉维亚足球俱乐部

Laštůvka – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – van Buren (46. Zmrhal), Hušbauer, Rotaň (72. Mešanovič), Stoch (79. Sýkora) – Škoda

比赛细节

瘘员数据
Branky: 2. De Camargo, 10. Aloneftis
ŽK: Camargo, Carlao - Rotaň
Rozhodčí: Lahoz - Devís, Peréz del Palomar
上座率
13073

新闻

斯拉维亚遭AC米兰双杀 欧联出局

15.03.2024
斯拉维亚在首回合客场2:4不敌AC米兰后,主场又以1:3败北,止步于本赛季欧联十六强。队长霍列什在第20分钟的红牌极大地影响了整场比赛的走向。

斯拉维亚客场轻取卡尔维那

19.02.2024
斯拉维亚在捷甲第21轮中,客场3:0击败卡尔维那。斯拉维亚首秀的迪乌夫在上下半场各有一球入账,希基尔也在上半场攻进一球。

尤雷奇卡领红牌 斯拉维亚客场爆冷被兹林抢分

15.02.2024
斯拉维亚在推迟进行的第17轮比赛中,客场1:1爆冷战平兹林。希基尔打进一球,主队则由伊库加将比分追平,尤雷奇卡在下半场末尾被红牌罚下,斯拉维亚只能以少打多。

更多新闻