比赛 斯拉维亚足球俱乐部 - 亚布罗内茨足球俱乐部

4:1
(2:0)
第2轮, 周一 2017年8月7日, Xaverov
第2轮, 周一 2017年8月7日, Xaverov
斯拉维亚足球俱乐部 - 亚布罗内茨足球俱乐部
V základní sestavě na poslední chvíli nahradil zraněného Ondřeje Badochu Alejandro Mitrano. První soutěžní start si za juniorku připsal Matěj Chaluš.

První poločas byl v jednoznačné režii domácích. V 9. minutě připravil Jan Vejvar střeleckou pozici pro kapitána Pavla Buchu, ten však svou střelou zpoza vápna branku těsně minul. O minutu později našel Pavel Bucha krásnou přihrávkou mezi obránci na levém křídle Emmanuela Antwiho, který centroval na Marca Lauricellu, útočník míč usměrnil těsně vedle pravé tyče.

Do vedení šli sešívaní v 36. minutě. Jan Vejvar se dostal k centru z levé strany, míč z jeho kopačky trefil ve vápně ruku jednoho z obránců a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Emmanuel Antwi si při jeho rozehrávce počkal na pohyb brankáře a s klidem poslal míč do středu branky - 1:0! O dvě minuty později se na levé straně prosadil opět Jan Vejvar a krásným centrem našel osamoceného Emmanuela Antwiho, který přidal svou druhou branku a zvýšil tak na 2:0.

Hned v úvodu druhé půle přidala juniorka Slavie třetí branku, znovu u toho byl aktivní Jan Vejvar, který unikl všem obráncům na levém křídle, přihrál pod sebe na Pavla Buchu, kapitán juniorky přesnou střelou zvýšil už na 3:0. Sešívaným se opět povedlo vstřelit dvě rychlé branky, o dvě minuty později totiž Emmanuel Antwi našel na velkém vápně Alejandra Mitrana, který umístěnou střelou upravil skóre na 4:0.

Hosté se dočkali snížení v 57. minutě, po standardní situaci byl před brankou osamocený bývalý hráč Slavie Denis Krištof, který hlavičkou snížil na 1:4 z pohledu soupeře. V následujících minutách brankář Slavie Lukáš Lisa svůj tým výbornými zákroky několikrát podržel. V 71. minutě sám Lukáš Lisa vymyslel vyloženou příležitost, nečekal totiž s rozehrávkou a dlouhým nákopem našel vpředu Emmanuel Antwiho, který se dostal přes obránce soupeře, svoji střelu však namířil těsně vedle.

Slavia ve zbytku utkání hrála převážně na polovině soupeře a snažila se přidat další branky. Blízko k hattricku byl v 77. minutě Emmanuel Antwi, kterého vyzval ke skórování Alejandro Mitrano, proti hattricku byl však brankář Richter, který umístěnou střelu k tyči vyrazil. V 83. minutě byl za zbytečný skluze zezadu bez míče vyloučen jablonecký Jan Dostál.

S výhrou 4:1 byl také spokojen asistent trenéra Ivo Knoflíček: „Výsledek nás těší, kluci si zaslouží pochvalu za výsledek, skóre je povzbuzením do dalších kol. Jsem rád, že si kluci i v tom vedru vytvořili další šance. Jen je škoda, že jsme jich neproměnili více, výsledek mohl být výraznější. Hra našeho týmu byla dobrá, je však třeba se vyvarovat zbytečných a laciných ztrát, které pak stojí naše hráče spoustu sil při snaze získat míč," hodnotil výhru Ivo Knoflíček.

Juniorka ve druhém kole bodovala naplno, Jablonec porazila 4:1. Další mistrovský zápas hrají junioři Slavie v neděli 13. 8. od 11:00 v Mladé Boleslavi.
 
4:1

阵容

斯拉维亚足球俱乐部

Lisa - Krejdl (46. Schnürer), Stropek (72. Kingue), Chaluš, Kovářík (58. Havrda) - Bucha (C), A. Lauricella (46. Bjeloš), Mitrano - Antwi (79. Stehno), M. Lauricella, Vejvar

亚布罗内茨足球俱乐部

Richter – Díl, Krištof, Pleštil, Hlůže (55. Kozák), Schön, Haitl, Dostál, Vitkovič (46. Zezulka), Kubista, Houser (C)

比赛细节

瘘员数据
Branky: 36. a 38. Antwi (první z pokutového kopu), 47. Bucha, 50. Mitrano - 57. Krištof
ČK 83. Dostál (Jab)

新闻

预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法晋级捷克足球乙级联赛

20.06.2022
斯拉维亚预备队凭借着达尼尔·图拉的帽子戏法在丙级联赛附加赛的第二回合中有惊无险地击败了扎比并晋级捷克足球乙级联赛

预备队:击败皮尔森 晋级附加赛

14.06.2022
斯拉维亚预备队在捷克足球丙级联赛的最后一轮中主场迎来了皮尔森预备队,斯拉维亚凭借着3:1的胜利锁定了丙级联赛冠军争夺战的名额。

教练扬∙鲍尔离职前往捷克足协任职

06.02.2021
预备队马雷克∙亚罗利姆主教练的助理教练扬∙鲍尔离职,前往捷克足协任职,他将参与国家队的视频分析工作。

更多新闻